qebble: Communicatieoplossingen met innovatieve diensten

Omschrijving

Communicatieoplossingen met innovatieve diensten

Ieder bedrijf heeft de behoefte aan optimale bereikbaarheid. Al jaren zijn mensen gewend te telefoneren. Mobiele telefonie heeft een grote vlucht genomen en zakelijke telefonie wordt veelal via telefooncentrales afgehandeld.
qebble is een telecombedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor communicatie via internet en de Cloud. Innovatief door als een van de eerste bedrijven de integratie tussen mobiele en vaste telefonie aan te bieden, waardoor een bedrijf 24/7 bereikbaar is. En niet alleen de telefonie draagt daar aan bij ook de infrastructuur binnen een bedrijf is essentieel, zodat de bedrijven economisch voordeel kunnen behalen door een goede communicatie.

Kwebbel rebel
Telefonie: snel, makkelijk en betrouwbaar via internet. Jeffrey Molemans, vertelt honderduit over de vele mogelijkheden die qebble biedt. “Je moet je onderscheiden wil je de beste zijn in de markt en met totaaloplossingen komen voor bedrijven. Dat doen we dagelijks voor onze klanten. qebble levert zelf aan eindklanten en maakt ook gebruik van een gespecialiseerd dealerkanaal. Het komend jaar zullen we ons meer gaan richten op dat dealerkanaal.”

Samenwerken met partners zorgt voor een breed bereik. ICT oplossingen aanbieden zodat bedrijven hun infrastructuur optimaal kunnen inrichten en beveiligen, waar het telefoonverkeer een onderdeel van is. Om deze totaaloplossingen aan te bieden werkt qebble samen met ICT bedrijven, Solid Partners is er een van. Solid Partners is gespecialiseerd in allerlei ICT vraagstukken en in hetzelfde pand gevestigd. “We lopen makkelijk bij elkaar binnen, zodat ik even kan overleggen om de (nieuwe) klanten te bedienen. Door de goede samenwerking wordt er gebruik gemaakt van elkaars expertise en kan snel worden geschakeld met een klant om de diensten beschikbaar te stellen.”

Zakelijk communiceren
E-commerce is communiceren, zowel via internet als via telefoonverkeer met mobiele of vaste lijnen en door internet binnen alle bedrijfsvormen breed inzetbaar. De mogelijkheden zijn onbeperkt via internet, omdat servers en de cloudoplossingen data steeds sneller versturen van a naar b. Voor bedrijven een uitkomst om vaste en mobiele telefonie met elkaar in het bedrijfsnetwerk te koppelen.
Jeffrey, ”Bij het inrichten van de infrastructuur voor een klant wordt een analyse gemaakt van het totale dataverkeer dat binnen een bedrijf plaatsvindt. We luisteren naar de wensen en adviseren de klant wat voor zijn onderneming het beste is. Immers iedere medewerker wil snel en accuraat werken en niet het gevecht met een traag werkende pc aangaan, of storende telefoonlijnen. qebble legt de lijnen aan en we programmeren alle te gebruiken ICT oplossingen voor de klanten.”

Webshop met hardware en software
Voor bedrijven heeft qebble een gevarieerd aanbod voor telefonie via internet. Steeds meer ondernemers maken gebruik van VoIP en ondervinden de voordelen en kostenbesparingen van bellen via internet. Een paar voorbeelden van diensten die qebble levert zijn:
- ‘Hosted VoIP’ een manier om CRM en ERP systemen aan telefonie te koppelen. Door een muisklik wordt een telefoongesprek gestart via het abonnement ‘Contact Connect’ en met een ‘Advanced’ optie kunnen tijdens een gesprek de klantgegevens worden opgehaald.
- Add-ons, dat zijn kleine stukjes software die extra functies of functionaliteit aan de installatie toevoegen. Voorbeelden van Add-ons zijn:
- conference calls, faxen die worden aangeleverd per email;
- diverse mogelijkheden om een wachtrij in te stellen.
Voor een scherpe prijs en met een bandbreedte die de datastroom aan kan. qebble heeft de beschikking over vier datacentra verspreid over het land en kan op deze wijze de markt optimaal bedienen. Totaaloplossingen om infrastructuur en communicatie vanuit een van de vele datacenters te regelen. Snel, makkelijk en betrouwbaar. En is er een storing, dan is qebble in staat om via de Cloud een storing binnen 10 tot 30 minuten op te lossen. Mocht een storing onverhoopt langer duren, dan is het routeren van inkomend belverkeer in een ogenblik gerealiseerd.

Internet en de bandbreedte zijn essentieel voor ieder bedrijf met of zonder e-commerce. Jeffrey, “De komende maanden wil ik me gaan richten op het adviseren van bedrijven in de Deventer regio. Er is nog zoveel voordeel te behalen. En een bedrijf wil toch de komende 5 tot 10 jaar snel bereikbaar zijn en blijven!” Meegroeien in de internet ontwikkelingen en altijd bereikbaar zijn dat is waar qebble voor staat.

 

www.qebble.nl

Totaaloplossingen voor de zakelijke telefonie

Infrastructuur, VoIP en vele abonnementsvormen

Samenwerking met partners voor optimale dienstverlening