i-Design en e-commerce

Omschrijving

i-Design en e-commerce

i-Design is een IT-bedrijf dat haar professionaliteit en vakmanschap uitdraagt in al haar facetten. Met veel plezier ontwikkelt i-Design maatwerk software applicaties. De software die i-Design bouwt is zeer divers en wordt in nauwe samenwerking met de klant uitgedacht en ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn ERP systemen, voedselberekeningsprogramma’s voor wetenschappelijk onderzoek, cijferregistratiesysteem voor hoge scholen, klantcontactsoftware voor gemeentes, de grootste aanbestedingen-site van in Nederland (Aanbestedingskalender.nl), software voor de berekening van nieuwbouwprojecten, portalen voor een groot opleidingen instituut et cetera.

Ook op het gebied van e-commerce is i-Design actief. Naast de realisatie van verschillende webshops, ERP-systemen en CRM-systemen, bouwt i-Design ook high-end websites. Maar ze doen meer, ook campagnes, websitebeheer en het verzorgen van grafische vormgeving is geen probleem.

Efficiëntere bedrijfsprocessen voor onze klanten
“Onze projecten zijn zeer divers, maar allemaal hetzelfde als het gaat om het efficiënter maken van (bedrijfs)processen” aldus Simone Stremmelaar, Accountmanager bij i-Design. De software die i-Design voor haar klanten realiseert, heeft vaak invloed op meerdere processen binnen bedrijven. Simone Stremmelaar: “Klanten komen bij ons met een specifiek probleem of wens. Samen met de klant gaan we onderzoeken hoe de huidige processen lopen, wat de gewenste eindsituatie is en hoe wij onze klanten verder kunnen helpen door middel van onze software. Dit soort projecten zijn de mooiste, omdat wij kunnen meedelen in de groei en ontwikkeling van onze klanten. Daar worden wij enthousiast van!”.

Klantrelaties voor vele jaren
i-Design heeft de focus op het bouwen van goede lange termijn relaties met haar klanten. “Het is voor ons van groot belang om een goede samenwerking aan te gaan, waarin we elkaar kunnen versterken. Dat vinden wij erg belangrijk. Het is van essentieel belang dat wij het bedrijf en de markt kennen, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.” Simone Stremmelaar.
De software verbindt systemen en afdelingen met elkaar, zodat een bedrijf als één geheel functioneert. i-Design is een strategische zakenpartner die proactief ideeën aandraagt, kansen ziet en haar klanten op bedreigingen wijst. Dat doet i-Design met volledige toewijding en transparantie, zodat de klant weet waar hij aan toe is.

Groei
i-Design bestaat sinds 2002 en is sindsdien alleen maar gegroeid. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 15 vaste medewerkers en heeft een flexibele schil van diverse partners. Daarnaast is i-Design een erkent leerbedrijf en bieden zij elk jaar plek voor een aantal stagiaires.
Het zijn specialisten die uitblinken op het gebied van PHP, database performance, responsive webdesign en beveiliging. Afhankelijk van de klant of het project wordt er uit deze groep professionals een projectgroep samengesteld, waarin verschillende disciplines/vakgebieden vertegenwoordigd zijn. Zo zorgt i-Design voor het beste resultaat.

i-Design voert B2B projecten uit die zeer gevarieerd zijn. Simone heeft binnen dat proces diverse rollen, als accountmanager kent zij haar klant. Simone verzamelt binnen een project de gegevens van de stakeholders, analyseert deze en brengt het proces in kaart. Hiervoor geldt dat er diverse vragenrondes zijn met de klant om de bestaande en de gewenste situatie te bespreken inzichtelijk te maken en de juiste afwegingen kunnen worden gemaakt. Al deze gegevens worden verzameld en in het scrumteam gedeeld. Geduld en het vermogen om het complete proces van wording te overzien zijn vaardigheden die aan Stremmelaar zijn toevertrouwd.

Recent ontwikkelde projecten
Simone geeft via een tv-scherm een toelichting op recent ontwikkelde projecten, werkzaamheden voor vele bedrijven passeren de revue.
Aanbestedingskalender.nl, de grootste aanbestedingssite van Nederland, waarin de vele deelprocessen in de software zijn uitgewerkt. Websites en webshops waarin producten worden aangeboden van verf tot horloges. Beelden die gecompleteerd worden met bijzonder fotomateriaal. Simone: “Door de specialisten van i-Design wordt samengewerkt met partners in Deventer. Factor12 is er daar een van. Een reclamebureau dat beeldmateriaal levert voor de ontwikkelde websites en webshops producten.”
Vloeiende beelden lopen in elkaar over. Marketing pur sang. Een overzichtelijk beeld waarin de producten worden aangeboden en de bezoeker kunnen aanzetten tot koopgedrag. Multibranding om de doelgroep te bedienen.
Websites voor bedrijven waar de gevleugelde uitspraak ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’ van toepassing is. Duidelijke en heldere beeldtaal naast een goede beschrijving van een product waardoor conversie optimalisatie wordt bereikt. Voor ieder bedrijf essentieel.

i-Design is ook in de Verenigde Staten actief. Ook hier worden klanten zeer gevarieerd bediend. Dat blijkt uit de websites waarin ‘watches, eyewear, running products’ passeren, die B2B worden geleverd. Producten die zijn ontwikkeld voor diverse doelgroepen, variabel in leeftijd. En over het algemeen wordt het hogere klantsegment benaderd.

Softwareproducten waarmee i-Design zowel binnen Nederland, Europa en de Verenigde Staten zijn naam heeft gevestigd. i-Design staat voor plezier in vakmanschap en resultaat. Zeer goed in staat om in te spelen op de klantvraag. Met als uitgangspunt het belang van de klant centraal te stellen, een duurzame relatie op te bouwen en de beste kwaliteit te leveren.

 

www.i-design.nu

  • Maatwerk voor softwareapplicaties
  • IT, automatisering van bedrijfsprocessen
  • Binnen tijd & binnen budget