Subsidieloket

Zoek extra financiering voor uw project of investeringen

Als innovatieve en ambitieuze ondernemer bent u vaak op zoek naar extra financiering om uw projecten uit te voeren of om een deel van uw investeringen terug te halen. In Subsidieloket Deventer kunt u gratis en vrijblijvend subsidiemogelijkheden zoeken die matchen met de doelstellingen van uw bedrijf.

 

Subsidieloket Deventer bevat duizenden regionale, landelijke en Europese subsidies, fiscale regelingen kredieten en fondsen. Het loket is een initiatief van onder meer de Gemeente Deventer, MKB Deventer, Bedrijven Parkmanagement Deventer, de Deventer Kring van Werkgevers en VNO NWC Midden. Deze partijen hopen met het vrij toegankelijke subsidieloket de innovatiekracht in de regio Deventer een boost te geven, doordat bedrijven meer kunnen innoveren wanneer zij daarvoor extra financiële middelen kunnen vinden en benutten.

 

Wanneer u bezig bent met projecten die innovatief zijn of zijn te koppelen aan thema’s die vanuit de (Europese) overheid worden gestimuleerd.

Zoek nu subsidie voor uw project of investering: www.deventer.nl/subsidieloket

 

Meer weten over uw subsidiekansen kijk op https://www.vindsubsidies.nl/ of neem geheel vrijblijvend contact op met Vindsubsidies via info@vindsubsidies.nl of 088-2020400.