DIS IT Stadstraineeship

Op zoek naar een baan in de IT en ben je nieuwsgierig naar alles wat Deventer voor je te bieden heeft? Dan is het DIS IT Stadstraineeship voor jou. Wij vinden een uitdagende plek bij een van onze partners.

Over het DIS IT Stadstraineeship
In Deventer doen we graag dingen samen. Daarom heeft groep van 4 bedrijven hun krachten gebundeld in een 2-jarig programma waarin young professionals zichzelf kunnen ontwikkelen, met elkaar en in de stad. Tijdens het traineeship gaan deelnemers iedere twee weken een dag aan de slag met de ontwikkeling van soft-skills, het ontdekken van de nieuwste innovaties of een maatschappelijk project in de stad.

Wat het programma zo bijzonder maakt is dat de groep trainees werkzaam is bij verschillende organisaties in de stad (Royal GD, Gemeente Deventer, Parantion of Stipp). Zo krijg je als trainee ook een kijkje in de keuken bij andere bedrijven in de stad.

Voor wie is het traineeship geschikt?
Er is een functie voor iedereen die affiniteit heeft met IT. Sommige functies zoals Geo-data analist of developer vragen specifieke ervaring of vooropleiding, maar we focussen vooral op je instelling. Heb je een hart voor IT en voor Deventer? Dan vinden wij een plek voor jou!

Waar kom ik in dienst?  
Je komt direct full-time in dienst bij één van de bedrijven: Royal GD, Gemeente Deventer, Parantion of Stipp. Er is geen sprake van een detacheringsconstructie, het traineeship wordt door de werkgever en DIS IT verzorgd naast je reguliere baan.

Waar zijn we naar op zoek? 
Voor het stadstraineeship zijn we op zoek naar: 

Meer informatie of solliciteren?
Kijk voor meer informatie onder vacatures op onze website of mail je CV met een korte motivatie vóór 18 september naar info@informatiestad.nl.

1