Daarom vieren we de Dag van de Ondernemer

Woensdag 13 november 2019

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Ondernemers zorgen voor onze banen, een leefbare gemeente en sponsoren ons verenigingsleven. Ze ondernemen voor eigen rekening en risico en nemen hun verantwoordelijkheid. Op de Dag van de Ondernemer vieren we al deze ondernemers. Heel Nederland bedankt ze voor hun lef en doorzettingsvermogen en zet ze op vrijdag 15 november in het zonnetje. Zo ook in Deventer op het Ondernemersplein in de Gasfabriek. 

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal.

Bron: www.dagvandeondernemer.nl