MSML

Over MSML

Softwarebedrijf MSML werd in 2012 opgericht door Mike Schoneveld en Marcel Letink. Wij ontwikkelen webapplicaties en mobiele apps voor de zakelijke markt. Daarnaast staan onze consultants op het gebied van commercie, data en beveiliging opdrachtgevers bij in ieder vraagstuk.

Wat te bieden

Maatwerk webapplicaties

Met een maatwerk webapplicatie automatiseren we alle denkbare processen bij onze opdrachtgevers. We brengen samen het vraagstuk in kaart, adviseren over de technische mogelijkheden en ondersteunen in het maken van de businesscase. Ons doel is daarbij om klanten slimmer, sneller of efficiënter te laten werken. Vanaf 2012 gebruiken wij het Laravel Framework als basis voor onze webapplicaties. We zijn in de jaren uitgegroeid tot een specialist in Nederland én België.


Mobiele apps

Wanneer medewerkers regelmatig op locatie werken, is een mobiele app eigenlijk onmisbaar. Denk aan medewerkers in de buitendienst, inspecteurs, of vakmensen in de bouw. Onze mobiele apps geven hen toegang tot alle relavante data op het gebied van relaties, verkoop en veiligheid. Met een mobiele app voor Android en iOS kan overal worden gewerkt, ook offline. Door gebruik te maken van de camera, gps data of push notificaties maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die mobiel werken biedt. Onze kennis van het Ionic Framework - waarmee we hybride apps bouwen - is toonaangevend in Nederland. 


Consultancy

Bij MSML streven we naar het maximale rendement dat softwareontwikkeling kan bieden. Daartoe verkennen we samen de belangrijkste principes van de business en de beschikbare data. Deze structureren we en leggen de relaties die tot nieuwe inzichten leiden. We ontwikkelen het onderliggende model en automatiseren deze. Desgewenst kunnen diverse scenario's gesimuleerd worden. Middels dashboards en rapportages informeren we de beslissers over de ideale koers.

Referenties

We werken met MSML samen als digitale partner voor het beheer en redesign van ons klantenportaal. Met een jong en gretig team hebben ze onze opdracht aangevlogen waardoor we nu op korte termijn hele grote stappen hebben gemaakt op gebied van performance, UX en design. Proactieve en creatieve partner, zeker de moeite! Wij zijn allesinds fan!

Gerry Gemis - Primagaz


De samenwerking met MSML heb ik ervaren als uiterst professioneel en prettig. Wat ik het meest prettige vond aan de samenwerking was dat MSML altijd bereid was om mee te denken en niet direct in problemen maar in oplossing te denken.

Ivo Hunink - Unilever