Saxion Introductie 2022

Maandag 29 augustus 2022

header-intro-2022 (1)

Wanneer vindt de Introductie plaats? 
Dit jaar zal de Introductie plaatsvinden van maandag 29 augustus tot en met donderdag 1 september 2022. Maar let op; niet iedere opleiding heeft op maandag en/of dinsdag activiteiten gepland. Hier houden we je van op de hoogte. Hetzelfde geldt voor de rest van het programma: zodra er meer bekend is vind je dat op de Introductiepagina.

Zijn er dit jaar ook activiteiten op locatie? 
Ja, momenteel gelden er geen beperkende coronamaatregelen. Dit betekent dat we er op dit moment van uitgaan dat we alle activiteiten kunnen plannen op onze drie locaties Apeldoorn, Deventer en Enschede! Momenteel zijn we achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen en hoe dit er allemaal uit gaat zien. Meer informatie hierover vind je de komende weken en maanden op de Introductiepagina.

Is de Introductie verplicht? 
De start van je studie begint met een opleidingsintroductie, hier wordt belangrijke informatie gedeeld over je studie. Daarom is dit gedeelte ontzettend belangrijk en verwachten wij eigenlijk wel dat je hierbij aanwezig bent. Ook is er een algemeen gedeelte van de Introductie met allerlei leuke feesten. De Introductie is dus niet verplicht. Maar hoe leuk is het om samen met studiegenoten ook deel te nemen aan de activiteiten waarbij je direct vrienden maakt?

Moet ik me aanmelden voor de introductieweek? 
Ja, je moet je aanmelden voor de Introductie. Hoe dit precies in zijn werk gaat en wanneer je dit kan doen? Hier komt snel meer informatie over, houd daarom deze en de Introductiepagina in de gaten. 

Hoeveel kost de Introductie? 
Er zijn kosten verbonden aan de Introductie, maar dit is afhankelijk van de activiteiten en faciliteiten die we dit jaar inzetten. Ook hier geldt dus voor nu: we houden je op de hoogte en delen informatie zodra er meer bekend is!

Waar vind ik alle overige informatie om te kunnen beginnen in september? 
Alles nog even op rijtje? Je vindt het op www.saxion.nl/startersinformatie