GEANNULEERD: Masterclass Internationaal Talent voor de regio

Dinsdag 14 april 2020

GEANNULEERD! Zoals jij en jouw organisatie natuurlijk weten is Deventer Informatiestad druk bezig om de regio te versterken door te 'verbinden'! Dit vindt voornamelijk regionaal plaats, maar het verbinden vindt natuurlijk wereldwijd plaats.
Misschien heb jij al ervaring met het samenwerken met internationale talent (studenten en/of professionals) of misschien heb jij er nog geen ervaring mee.

Op 14 april a.s. organiseert Deventer Informatiestad, in samenwerking met Expat Center East Netherlands en MKB Deventer, een Masterclass op het gebied van Internationaal Talent voor organisaties zodat jij straks weet wat er allemaal mogelijk is. De masterclass is vrij toegankelijk van 16.00- 18.00 uur in het Ondernemershuis in Deventer.
Bij deze Masterclass zijn aansprekende sprekers aan het woord om de meest relevante onderwerpen te bespreken. Zoals: "problemen met de procedure(s) om internationaal talent in te laten instromen binnen een organisatie" of "het gat tussen vraag en aanbod".

Wij zorgen voor interessante thema's, een inspirerende locatie, een lekker hapje en ook een drankje! Zorg jij dan dat je er bij bent?!
Heb jij zelf of heeft jouw organisatie mooie ervaringen en wil je deze graag delen? Dat kan natuurlijk ook. 

In beide gevallen kun je contact opnemen met Coen Beernink (c.beernink@informatiestad.nl) om je aan te melden.