Energiebijeenkomst: 5x Energievoordeel!

Woensdag 20 november 2019

Bent u ondernemer in de gemeente Deventer en wilt u besparen op uw energielasten?  Kom dan 20 november naar de Gasfabriek in Deventer. U kunt maar liefst 5 voordelen behalen:

  • 70% korting op de energiescan (nu slechts €75)
  • 25% subsidie op energiebesparende maatregelen uit de scan dankzij provincie Overijssel
  • U wordt door deelname voorlopig niet bezocht door ambtenaren van de Omgevingsdienst
  • Extra voordeel door deelname Energiecollectief met laagste prijsgarantie van Nederland (collectief van 100 miljoen kWh met al 100 Deventer deelnemers)
  • Warmtepact Deventer, onder deze titel worden verschillende bedrijfsinitiatieven op gebied van warmte-uitwisseling voor u gepresenteerd

Op 20 november informeren wij u nader over bovenstaande voordelen. Kom daarom om 16.00 uur naar de Gasfabriek in Deventer (inloop 15.30 uur bij het Ondernemersplein).

Let op! Beperkte beschikbaarheid van de energiescans. Deze gaan weg onder het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Let op: informatieplicht. Veel bedrijven zijn verplicht om aan de RVO te rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen. Het is dus belangrijk om te weten wat voor u van toepassing is. U hoort er alles over op de informatiebijeenkomst van 20 november.

Door wie georganiseerd?
Deze avond wordt georganiseerd door MKB Deventer, de gemeente Deventer en VNO NCW Midden.

Aanmelden
Meld u aan via: info@mkbdeventer.nl. Wilt u terplekke weten wat uw energiebesparing bij het inkoopcollectief kan zijn, stuur dan uw jaarverbruik aan ons door en u hoort de 20ste november uw concrete besparing. Wij heten u alvast van harte welkom.

Heeft u wel interesse in deelname maar bent u verhindert op de 20ste november, geef dit ook aan ons door op info@mkbdeventer. Wij sturen u dan de informatie aan u door. Wacht niet te lang want op is op!

Programma:
16.00 inloop
16.30 welkom
16.40 Uitleg voordeel Deventer bespaart!
16.50 Warmtepact Deventer, 3 pitches van warmte-initiatieven
17.05 Ondertekenen Warmtepact
17.15 Borrel