Loyall ICT inrichtingspartner digital signing en apparatuur voor T-Mobile winkels

Omschrijving

T-Mobile Netherlands Retail is de winkelorganisatie van T-Mobile. Zij exploiteren meer dan 100 winkels in de grotere plaatsen in Nederland. Daarbij hanteren ze diverse formules, van flagship stores en doelgroep winkels tot de Zero Concept stores, die uitgerold worden in de kleinere plaatsen of de Partners Stores, waar T-Mobile zich samen met partners als Samsung of Huawei presenteert.

De winkels van T-Mobile onderscheiden zich door het gebruik van nieuwe technologie. Er wordt veel gewerkt met self service terminals en er zijn verschillende video wanden, waarop productpresentaties worden getoond. Maar natuurlijk zijn er ook de vanzelfsprekende systemen in de winkel. Van de kassa en pinautomaat tot de bonnenprinter, de abonnementen administatie, de beveiligingsinstallaties, de digital signage systemen en de muziekinstallatie.

Loyall is al meer dan 15 jaar ICT partner van T-Mobile Retail en beheert voor hen al deze systemen en apparatuur. Als er een nieuwe winkel wordt geopend coördineert Loyall de installatie van IT systemen. Als er een nieuw mobieltje op de markt komt verzorgt Loyall de uitrol van de bijbehorende nieuwe systemen in alle winkels. Loyall stuurt de verschillende (software) leveranciers aan en verzorgt de ondersteuning voor het personeel in de winkel, met een eigen, dedicated T-Mobile servicedesk. En natuurlijk geldt die service óók tijdens koopavond of koopzondagen!