Loyall ICT plaatst Smartboards bij ROC Mondriaan

Omschrijving

ROC Mondriaan, gevestigd in Den Haag en omgeving, is een onderwijsinstelling welke haast 200 beroepsopleidingen aanbiedt in het MBO op 4 nivo’s. Het biedt plaats aan 17.000 mbo-studenten en 3000 educatie studenten inclusief vavo. Men beschikt over ca. 2000 medewerkers en 15 locaties verdeeld over 5 campussen.

Sinds 2012 heeft Loyall een aantal IT oplossingen en diensten geleverd welke zich met name concentreren op het gebied van visuele communicatie. Zo zijn inmiddels het merendeel van de narrowcasting displaysystemen, welke belangrijke informatie voor leerlingen én docenten weergeven, door Loyall geleverd én geïnstalleerd.

Ook zijn enige jaren geleden de digitale interactieve schoolborden (SmartBoards) aanbesteed aan Loyall en zijn er inmiddels ruim 150 stuks geleverd en geïnstalleerd. Loyall voorziet hier in het gehele traject, nl. advisering van techniek en toepassing (board, laser/led beamer, lift, educatieve software), advies t.b.v. bouw- en elektrotechniek, input wandaansluitingen, bedieningspaneel t.b.v. de elektrische hoogteverstelling maar ook de fysieke installatie tot aan overdracht aan de opdrachtgever incl. aanleveren van de Content Management DataBase.  Een en ander wordt gecompleteerd door een service-overeenkomst.

De volgende stap is de introductie van de volgende generatie digitale schoolborden nl. de aanraak-gevoelige (touch) LED schermen.