Onderwijsinstellingen

Studeren in de regio Deventer

Informatiestad Deventer gelooft in dromen want elke innovatie begint ermee. Het onderwijs in regio Deventer biedt diversiteit in een technische discipline of verbreding naar andere technische en niet-technische disciplines. In de regio worden in samenspel met het bedrijfsleven nieuwe vakken aangeboden op het snijvlak van techniek, maatschappij en bedrijfsleven. Professionals en studenten kiezen hun eigen route en blijven daardoor gemotiveerd om zich in de regio te blijven ontwikkelen.

Bekijk hieronder de onderwijsinstellingen op middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs in de regio Deventer.

 

AVENTUS

Aventus: het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneducatie.

MEER WETEN? www.aventus.nl

 

CIBAP

Vakschool voor verbeelding. Cibap heeft creatieve opleidingen in allerlei richtingen. Van creatief vakman tot mediaredacteur en van AV productie/fotografie tot ruimtelijk vormgever.

MEER WETEN? www.cibap.nl

 

RADBOUD UNIVERSITY

De Radboud Universiteit is een brede universiteit die erin slaagt kleinschalig te blijven. Je komt makkelijk in contact met studenten, hoogleraren en topwetenschappers.

Kenmerkend is de persoonlijke benadering, hoge kwaliteit in onderwijs en onderzoek, het bieden van buitenlandervaring en het bieden van extra uitdagingen en een gunstig arbeidsmarktperspectief.

MEER WETEN? www.ru.nl

 

SAXION

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal.

MEER WETEN? www.saxion.nl

 

UNIVERSITY OF TWENTE

De Universiteit Twente is een researchuniversiteit met een focus op technische ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor mens en maatschappij. Dat vind je terug in onze 20 bachelor- en 31 masteropleidingen die zijn ondergebracht bij vijf faculteiten.

MEER WETEN? www.utwente.nl

 

WINDESHEIM

Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

MEER WETEN? www.windesheim.nl