Agrovision B.V.

Over Agrovision B.V.

AgroVision - Hoogwaardige ICT-oplossingen voor agrarische ondernemers
AgroVision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt AgroVision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van AgroVision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. AgroVision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van de gebruiker.

Wat te bieden

Vanuit haar passie voor boeren, levert AgroVision gespecialiseerde softwarepakketten voor de gehele sector. Duizenden varkenshouders, melkveehouders, akkerbouwers en pluimveehouders wereldwijd gebruiken de pakketten van AgroVision dagelijks. Ook levert AgroVision softwareoplossingen voor de Agribusiness van mengvoerbedrijven tot slachterijen en aardappelverwerkers, de hele agrarische sector gebruikt producten van AgroVision.

Op zoek naar

AgroVision zoekt altijd naar strategische partners, zowel in Nederland als daar buiten. Partners waarmee we kunnen samenwerken in de IT of in de agrofoodketen.

Referenties

AgroVision werkt voor alle grote nationale en internationale Agribusiness bedrijven. Mengvoerbedrijven als ForFarmers en AgriFirm, bedrijven die akkerbouwproducten verwerken zoals de Suikerunie, Avebe, maar ook fokkerijorganisaties als Topigs.

Netwerk

AgroVision opereert in DKW, MKB, ondernemingsverenigingen en diverse landelijke brancheverenigingen.